MIN OPTIK

Kompanigatan 2 A
235 31 Vellinge

Tel: 040-42 62 80

Öppettider:
Måndag – fredag 10:00-18:00
Lördag 10:00-13:00

 

OM OSS:

Vision

Vi vill ge Dig som glasögonbärare eller linsanvändare en verklig chans att få en objektiv syn på Ditt behov. Detta behov styrs självklart av Ditt synfel men till mycket stor del i det råd Du får av oss. Vi har erfarenheten och Du ska kunna lita på oss. Vi har åtskilliga referenser att lämna, detta för att få Dig att känna en…
…trygghet från första dagen med Din personliga Optiker.

En del av Synologen

Vi är anslutna till Synologen. Fördelarna är många och möjligheterna är stora för Dig som kund.
Synologerna är ett samarbetsorgan med över 115 anslutna butiker över hela landet. Alla optiker som är medlemmar är legitimerade. Det betyder att kunden alltid kan vara säker på att sina ögon får bästa tänkbara synhälsa hos oss. Inte minst när det gäller arbetsrelaterad synvård – där vi skall vara ledande i Sverige.
Hos oss finner du alltid det senaste. Vi arbetar med välkända varumärken och ställer mycket höga kvalitetskrav på de produkter vi säljer. Vi har ögon för färg, form, kvalitet, passform, trender och ger dig alltid maximal valuta för dina pengar. Vår ambition är att stå för den största valfriheten. Men också tryggheten och omtanken om dina ögon.

Vårt team

På Min Optik är vi ett härligt team – som gör allt för att du som kund, ska känna dig riktigt nöjd när du går hem med dina nya glasögon eller linser.
Vår Optiker Charlotta är leg. kontaktlinsoptiker och kan guida Dig fram till en bättre syn – både för dig själv och för dina ögon. Charlotta har jobbat i optikbranschen i över 25 år och har varit drivande i att hålla sitt företag Min Optik i framkant, med de senaste metoderna och instrumenten – för att kunna ge bästa resultat och kvalitet till våra kunder!