Få ett nytt perspektiv på ditt jobb!

ny meny-arbetslasogon-bild

Av människor som jobbar på kontor/inhomhus har ca 70% konstaterats ha mer eller mindre problem med stelhet och värk i nack- och skulderregionen. Vanligt vid t.ex bildskärmsarbete är att man tvingas böja huvudet bakåt för att kunna se ordentligt. Detta leder ofta till stelhet och värk i både nacke och axlar, huvudvärk, ansträngda ögon och på lite sikt långtidssjukskrivning. Har du glasögon för normalt bruk kan även dessa påverka till att ge en konstlad arbetsställning, om de inte är anpassade för arbetssituationen.

Med arbetsglasögon slipper du en ansträngd arbetsställning och får en mycket bättre arbetssituation. Arbetsglasögon anpassas efter individuella behov. Arbetsrörelser – främst huvudrörelser – blir naturligare. Kropp och ögon trivs bättre, och det blir lättare att utföra ett bra jobb. Det är därför arbetsglasögon har blivit en lagstadgad rättighet.
Exempel på yrkesgrupper som kan ha behov av – och rätt till speciellt arbetsplatsanpassade glasögon/skyddsglasögon är:

  • Apotekare
  • Målare
  • Montörer
  • Lagerarbetare
  • Verkstadsarbetare
  • Laboratoriepersonal
  • Kassapersonal
  • Bildskärmsarbetare

Förutom dessa yrkesgrupper, kan man generellt även säga att de flesta 40+ har svårigheter med att läsa och arbeta på nära håll och behöver speciellt anpassade arbetsglasögon.

Trivs dina ögon, trivs din kropp!

Individuellt anpassade arbetsglasögon ger ett helt nytt perspektiv på ditt arbete. Du behöver inte flytta stolen, skärm och dig själv fram och tillbaka – för att hitta rätt fokus. Bra arbetsglasögon är en bra investering för både din hälsa och ditt välbefinnande.

Boka tid för synundersökning »

Har du frågor om arbetsglasögon – ring eller besök någon av våra butiker. Varmt välkommen!

Tips!
Vill du veta mer om våra arbetsglasögon, gå gärna in på Hoya Arbetsglasögon och läs mer » Hoya är vår kvalitetsleverantör av glasögonglas, optimalt anpassade för alla sorters glasögon.

Boka Synundsökning

Ring oss eller kontakta oss genom hemsidan här »


Delbetalning

Dela upp din betalning – upp till 12 månader räntefritt »


certifikat min-optik-gilla-oss-pa-facebook


swish-min-optik

Hos oss kan du betala direkt med mobilen – enkelt, snabbt och säkert via Swish.